Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Nejoblíbenější na jihu Čech? Střední škola informatiky a právních studií v Budějcích

Jaké střední školy jsou mezi studenty nejoblíbenější? To se snažili zjistit organizátoři soutěže Střední Roku 2015, která již přinesla výsledky. Na jihu Čech se celkově hlasovalo pro 66 škol. Vítězem se stala Střední škola informatiky a právních studií v Českých Budějovicích. Druhé místo obsadila Střední odborná škola strojní a elektrotechnická Velešín.

Na bronzové příčce skončilo EDUCAnet - gymnázium a střední odborná škola České Budějovice. V závěsu pak byly Vyšší odborná škola lesnická a Střední lesnická škola Bedřicha Schwarzenberga Písek a Střední škola obchodu, služeb a podnikání a Vyšší odborná škola v Českých Budějovicích.

V anketě hlasovali studenti. Jejich pohled je totiž podle pořadatelů významným kritériem, které o kvalitě školy vypovídá. Hlasování organizovala Asociace studentů a absolventů.

A která škola získala prvenství v celé republice? Střední odborná škola stavební Karlovy Vary. Kompletní výsledky naleznete na webu soutěže.

Foto: archiv školy

Štítky Střední Rok 2015, Jihočeský kraj, anketa, školy, střední škola, České Budějovice, Česko, Velešín, Bedřich Schwarzenberg, Střední lesnická škola, Střední odborná škola stavební Karlovy Vary, Písek, studium

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nejoblíbenější na jihu Čech? Střední škola informatiky a právních studií v Budějcích  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.