Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

Budějcká Drbna

Restaurace RRC: Zážitky, které voní, chutnají a těší

úterý, 27. března 2012, 13:27

Jarní dny jsou přímo výzvou k hledání a prožívání nových zážitků. Jedním z nezapomenutelných zážitků plným vůní, chutí a jedinečné atmosféry může být i návštěva restaurace RRC Hluboká, která se právě na zážitkovou gourmetskou gastronomii specializuje.

Vejít do restaurace RRC znamená vejít do prostoru, který překvapí světlem a designově stylovou jednoduchostí, ve které je promyšlený každý detail. Velké prosklené plochy nabízí výhled na proměnlivý obraz golfového hřiště a koruny stromů na horizontu. Do restaurace se ale nechodí kvůli výhledu, ale hlavně kvůli jídlu. A že ti, kteří chtějí v jídle najít potěšení a zážitek, jsou tu správně, to potvrdí pohled do jídelního lístku.

„V naší restauraci hostům nabízíme speciality mezinárodní kuchyně. Naším záměrem je skutečně zážitková gastronomie, a to se vším, co k ní patří – tedy nejen jídlo z nejkvalitnějších, čerstvých surovin, připravované ´poctivě´ přesně tak, jak připravováno být má, ale za neméně důležité považujeme také maximální kvalitu servisu a obsluhy i atmosféru, ve které si hosté jídlo opravdu vychutnají,“ přibližuje nabídku restaurace generální ředitelka RRC Hluboká Lenka Havlová.

Zážitkem je už jen samotné nahlížení do jídelního lístku. Salát z marinovaného lososa, uzeného tuňáka, křepelčích vajec, dekorovaný olivovou tapenáde. Consommé z býčí oháňky, provoněné sherry s konfitovanými bramborami. Šťavnaté filátko sumce s mladou zeleninou, dýní a lemongrass. Řízečky z telecí svíčkové s houbovým špenátem a lehkým bramborovým salátem. Crème brûlée s vanilkovou zmrzlinou... To je jen velmi stručný výběr z hodně zajímavé nabídky.

„Jídelní lístek jsme nesestavovali, ale tvořili,“ říká Lenka Havlová. „V týmu restaurace, který vede zkušený šéfkuchař Zbyněk Szeliga, se sešli lidé profesionálové s dlouholetými a velmi dobrými zkušenostmi, a to se v konečné podobě menu pozitivně projevilo. Zbyněk Szeliga působil několik let jako šéfkuchař v pětihvězdičkovém hotelu ve Španělsku a k nám přinesl tu nejlepší možnou praxi – věnovat přípravě každého jídla pečlivou pozornost.

Do tvorby jídelního lístku všichni vložili to nejlepší ze svých znalostí a schopností a společným cílem bylo menu zajímavé a netradiční, aby u nás hosté našli trochu jiný výběr, než bývá obvyklé. Aby návštěva v restauraci RRC byla opravdu zážitkem, nejen kulinářským, ale i estetickým. A musím říci, že nás velice těší, že hosté, kteří k nám zpočátku přicházeli především při slavnostnějších příležitostech, se k nám stále častěji vrací „jen tak“ právě za těmi zážitky z našich specialit a doufám, že i celkové atmosféry. Moc si toho vážíme.“

Restaurace RRC Hluboká ale nenabízí jen stálé standardní, tedy spíš nadstandardní, menu, ale poskytuje i speciální možnosti dalších zážitků. Tématicky naplněná degustační menu, bussines lunche nebo stále oblíbenější „nedělní obědy v RRC“. Ty představují téměř neodolatelnou nabídku neděle prožité s dobrým jídlem a pitím a hlavně s rodinou a přáteli, ovšem bez nutnosti strávit nedělní dopoledne v kuchyni a u sporáku.

Lenka Havlová potvrzuje: „Ano, na ´nedělní oběd v RRC´ zveme všechny vždy každou první neděli v měsíci. Připraveno je menu, ze kterého si vybere opravdu každý a hlavně může svůj výběr určit podle ochutnávání i velikosti hladu, protože za jednotnou cenu je k dispozici výběr několika pokrmů, od předkrmů, polévek přes hlavní chody až po dezerty a nápoje. Ráda využívám této příležitosti a zvu vás na květnový nedělní oběd, který jsme připravili na neděli 6. května. Mimo jiné jsme pro vás připravili medailonky z vepřové panenky, chřestový krém s krutony, uzenou pražskou kýtu se švestkovou omáčkou, kančí gulášek s petrželkovými knedlíčky, domácí rösti nebo jemný čokoládový dort.  Bude nám potěšením vás v restauraci RRC přivítat.“

Potěšení. Ano. To je to správné slovo, které zážitek z návštěvy restaurace RRC charakterizuje. Potěšení z vynikajícího jídla, potěšení z působivého prostředí a z profesionálně perfektní obsluhy a nakonec i z jarně svěžího výhledu. Prostě – zážitek!

PR text

Restaurace RRC Hluboká nad VltavouRestaurace RRC Hluboká nad VltavouRestaurace RRC Hluboká nad VltavouRestaurace RRC Hluboká nad VltavouRestaurace RRC Hluboká nad VltavouRestaurace RRC Hluboká nad Vltavou

Kam dál?

Ztráty a nálezy. Co dělat když........ Díl 2.Ztráty a nálezy. Co dělat když........ Díl 2.

Ztráty a nálezy. Co dělat když........ Díl 2.

pondělí, 23. května 2011, 09:57Někdy hraje roli roztržitost, někdy shoda neuvěřitelných náhod .stačí chvíle nepozornosti a...

Jak si počínat při početíJak si počínat při početí

Jak si počínat při početí

neděle, 22. května 2011, 17:19Budějcká Drbna Vám přináší původní seriál, zaměřený na početí potomka. K publikování tohoto seriálu...

Ztráty a nálezy. Co dělat když........Ztráty a nálezy. Co dělat když........

Ztráty a nálezy. Co dělat když........

pondělí, 16. května 2011, 09:08Někdy hraje roli roztržitost, někdy shoda neuvěřitelných náhod .stačí chvíle nepozornosti a...

O čem píše Drbna.cz

Evropská komise nebude vyplácet dotace do vyřešení Babišova případuEvropská komise nebude vyplácet dotace do vyřešení Babišova případu

Evropská komise nebude vyplácet dotace do vyřešení Babišova případu

středa, 12. prosince 2018, 18:55Dokud nebude vyjasněna situace okolo možného střetu zájmů českého premiéra Andreje Babiše, nehodlá...

Pátrání po čtyřleté Marušce pokračuje. Matka se brání proti nařčení otce, redakce získala znalecký posudekPátrání po čtyřleté Marušce pokračuje. Matka se brání proti nařčení otce, redakce získala znalecký posudek

Pátrání po čtyřleté Marušce pokračuje. Matka se brání proti nařčení otce, redakce získala znalecký posudek

středa, 12. prosince 2018, 15:50Policisté od pátku 7. prosince pátrají po čtyřleté Marii Žiškové. Podle jejich informací se dívenka...

Psychiatři: Syndromem vyhoření trpí každý pátý ČechPsychiatři: Syndromem vyhoření trpí každý pátý Čech

Psychiatři: Syndromem vyhoření trpí každý pátý Čech

středa, 12. prosince 2018, 14:17Syndromem vyhoření trpí podle odborníků každý pátý Čech. Nejohroženější jsou vrcholoví manažeři,...

© 2011 - 2018 TRIMA NEWS, s. r. o